Goodbye 2016.. Welcome 2017!

Bedankt voor een prachtig jaar...

2016 zit er weer op en wat was het een geweldig jaar! Ik heb onwijs genoten van de vele optredens die ik heb mogen doen en ik ben enorm dankbaar voor alle aandacht die mijn muziek heeft gekregen op de Nederlandse radio. Nog steeds hoor je 'Het Is Met Jou' veelvuldig voorbij komen. Super!

 

2017: 10-jarig jubileum

Komend jaar is het precies 10 jaar geleden dat ik mijn eerste single uitbracht en in de tussentijd is er zoveel moois gebeurd! De onvergetelijke momenten stapelen zich op en in muzikaal opzicht groei ik nog steeds volop. Voor mijn gevoel ben ik nog maar net begonnen met zingen en moet het beste nog komen. Gedreven door passie en met een kraakheldere visie maak ik me dan ook op voor 2017. Ik kan niet wachten om je nieuw werk te laten horen en ik hoop je natuurlijk (weer) te zien bij één van m'n optredens. Laten we er samen een spetterend jaar van maken. See you!