biografie kevin paré


Kevin Paré is een uniek zangtalent met een eigen geluid en een schat aan podiumervaring. Hij is vastberaden om Nederland te veroveren met zijn verfrissende Nederlandstalige muziek.

 

Geboren op 13 juli 1989 in Groningen, bleek Kevin al op jonge leeftijd talent te hebben voor muziek en entertainen. Hij gaf vaak spontane optredens voor familie en vrienden en volgde jarenlang zang- en pianolessen om zijn muzikale skills verder te ontwikkelen.

 

Op 17-jarige leeftijd zette Kevin zijn eerste stappen in de muziekwereld en met succes. Met zijn debuutsingle 'Spontaan Van Slag' maakte hij een vliegende start. Binnen korte tijd kreeg hij de kans om op te treden op grote podia en evenementen, waaronder het Muziekfeest op het Plein en de RADIONL Zomertoer. 

 

In 2023 lanceerde Kevin een uptempo versie van de hit 'Passie (Droog Je Tranen)' van Clouseau. Het nummer werd al snel volop gedraaid op de radio, belandde in de populaire Spotify-playlist 'Liever Hollands' en werd dagelijks duizenden keren gestreamd. Het succes van zijn laatste single 'Zaterdag' (2024) ging zelfs nog een stap verder. Het nummer stond wekenlang maximaal in de schijnwerpers op de radio en behaalde vooraanstaande Nederlandstalige hitlijsten zoals de RADIONL Top30 en de SterrenNL Top25. Hierdoor was zijn videoclip ook meermaals te zien op de nationale televisiezender NPO1.

 

Tegenwoordig hoor je Kevin op alle grote Nederlandstalige stations voorbij komen en schittert hij op podia door het hele land. Met zijn energieke performance en herkenbare repertoire trakteert hij het publiek op een onvergetelijke avond en brengt hij een perfecte mix van eigen nummers en de grootste Nederlandstalige hits.

 

Wanneer Kevin niet op het podium staat is hij altijd actief in de studio, waar hij werkt aan nieuwe nummers en zijn eigen sound.