biografie kevin paré


Kevin Paré is een uniek zangtalent met een eigen geluid en een schat aan podiumervaring. Hij is vastberaden om Nederland te veroveren met zijn verfrissende Nederlandstalige muziek.

 

Geboren op 13 juli 1989 in Groningen, bleek Kevin al op jonge leeftijd talent te hebben voor muziek en entertainen. Hij gaf vaak spontane optredens voor familie en vrienden en volgde jarenlang zang- en pianolessen om zijn muzikale skills verder te ontwikkelen.

 

Op 17-jarige leeftijd zette Kevin zijn eerste stappen in de muziekwereld en met succes. Met zijn debuutsingle 'Spontaan Van Slag' maakte hij een vliegende start. Binnen korte tijd kreeg hij de kans om op te treden op grote podia en evenementen, waaronder het Sterren Muziekfeest op het Plein en de RADIONL Zomertoer. 

 

In 2015 werd de single 'Deze Is Voor Jou' op de playlist gezet bij 100%NL, wat een enorme boost betekende voor Kevin's carrière. Ook zijn latere singles 'Ik Kom Eraan' en 'Waarom Niet' werden landelijk zeer positief ontvangen.

 

Het jaar 2023 was een jaar vol hoogtepunten voor Kevin. Hij lanceerde een uptempo versie van Clouseau's hit 'Passie (Droog Je Tranen)' uit 1995. Het nummer werd veelvuldig gedraaid op de radio, klom omhoog in diverse grote hitlijsten en werd dagelijks duizenden keren gestreamd.

 

Tegenwoordig hoor je Kevin op alle grote Nederlandstalige stations voorbij komen en schittert hij op podia door het hele land. Met zijn energieke performance en herkenbare repertoire trakteert hij het publiek op een onvergetelijke avond en brengt hij een perfecte mix van eigen nummers en de grootste Nederlandstalige hits.

 

Wanneer Kevin niet op het podium staat is hij altijd actief in de studio, waar hij werkt aan nieuwe nummers en zijn eigen sound.