biografie kevin paré


Kevin Paré, geboren op 13 juli 1989 in Groningen, bleek al snel talent te hebben voor muziek en entertainen. Op jonge leeftijd gaf hij vaak spontane optredens voor zijn familie en vrienden. Ook volgde hij jarenlang zang- en pianolessen om zijn muzikale skills verder te ontwikkelen. 

 

In 2007 debuteerde Kevin met zijn eerste zelfgeschreven single 'Spontaan Van Slag', waarmee hij voorzichtig succes behaalde. Vanaf dat moment begon zijn carrière snel te groeien. Hij kreeg de kans om op grote evenementen te spelen zoals het Muziekfeest op het Plein en de RADIONL Zomertoer.

 

Tegenwoordig is Kevin een veelgevraagd artiest en treedt hij op in heel het land, waar hij het publiek betovert met zijn unieke stem, energieke optredens en herkenbare repertoire.

 

In 2015 bereikte Kevin landelijke airplay met zijn single ‘Deze Is Voor Jou’, die werd opgepikt door de radiozender 100%NL. Een droom die uitkwam. Voor het eerst werd zijn muziek gedraaid tussen die van zijn eigen muzikale helden. Ook recentere singles als ‘Ik Kom Eraan’ en ‘Waarom Niet’, kregen veel aandacht op de nationale radio en behaalden hoge streamingcijfers.

 

Een optreden van Kevin staat garant voor een muzikale en bruisende show. Met zijn energieke performance trakteert hij het publiek op een onvergetelijke avond, met nummers uit zijn eigen repertoire én de grootste Nederlandse hits van het moment.